© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Brandbrief vanuit de jeugdcommissie

De jeugdcommissie bestond tot een jaar geleden uit 4 personen, dit jaar nog 2 en volgend jaar nog 1! Wij organiseren met veel enthousiasme op jaarbasis de volgende eendaags activiteiten heel specifiek gericht op de jeugd:
 ● Het pannenkoekentoernooi in december 
 ● Het snerttoernooi in februari
 ● Het ouder-kindtoernooi in maart

Daarnaast is er de co÷rdinatie van de jeugdinstuif, contacten met de trainer, de organisatie van het tenniskamp, de tenniskidscompetitie voor de jongere jeugd en de competitie voor de oudere jeugd en niet te vergeten het jaarlijkse open jeugdtoernooi.  Bij de verschillende evenementen zijn er inmiddels een aantal ouders die af en toe hand- en spandiensten verlenen. Daar zijn we blij mee!

Wat zijn nu dan onze zorgen?
Onze dochters zijn inmiddels 16+ en groeien uit de jeugd. Wij hebben altijd ervaren dat het belangrijk is dat de jeugdcommissie gerund wordt door ouders die een nauwe band met de jeugd hebben. We hebben nu veel jonge jeugd en belangrijk is dus dat een van jullie het stokje van ons gaat overnemen. Hilda is inmiddels al lid van het bestuur en stopt binnenkort. Barrie gaat nog 1 jaar door. Dit betekent heel concreet dat wij ZEER DRINGEND op zoek zijn naar opvolging voor de jeugdcommissie.

Wat zoeken we op de korte termijn?

 ● Een commissie lid die de tenniskids (rode en oranje competitie) gaat co÷rdineren.
 ● Een commissielid die de eendaags toernooien gaat overnemen.
 ● Co÷rdinatie van de jeugdinstuif op vrijdag.

Ouders die zich aanmelden zullen we begeleiden en helpen bij deze taken. Dit betekent naast de verschillende draaiboeken die we al hebben voor activiteiten dat we ook uitleg geven over de spelregels en wat er allemaal bij komt kijken.

Nieuwsgierig, loop dan mee met de organisatie van het aankomende pannenkoekentoernooi!

Wanneer we geen aanmeldingen krijgen van ouders betekent dit ook dat veel van de  bovengenoemde activiteiten niet meer geco÷rdineerd en georganiseerd kunnen worden. Dit zou erg jammer zijn voor onze vele jeugdleden! We kunnen geen jeugdcommissie hebben zonder actieve ouders van onze jonge jeugd.

Geef je dus op! Wil je meer weten, neem dan met een van ons contact op, een e-mail sturen kan ook.

Met hartelijke groet,
Barry Muilwijk en Hilda Schefferlie
 


Agenda Jeugd