© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum
Tel. 0345 - 61 84 81
Facebook  Instagram


Club van 100

Logo Club van 100.jpg

De club van 100 heeft tot doel om de tennisvereniging extra financiële steun te bieden.  Deze financiële steun is bedoeld voor verschillende activiteiten:

•  Onderhoud/verbeteringen park en clubhuis
•  Ondersteuning jeugd
•  Ondersteuning bijzondere toernooien
•  Aanschaf materiaal.

Voor 2016 zullen de opbrengsten van de Club van 100 gebruikt worden om te investeren in het opknappen van ons terras. Een paar jaar geleden heeft ons clubhuis een geweldige metamorfose ondergaan. Daarom willen we ervoor zorgen dat ons clubhuis op het terras dezelfde uitnodigende uitstraling heeft als binnen! Elk jaar wordt opnieuw – door de sponsorcommissie- bepaald waaraan de Club van 100 gelden zullen worden besteed.

Voor meer informatie over hoe je lid wordt van de Club van 100, wat je ervoor terug krijgt en waarom je lid zou moeten worden, wordt verwezen naar de brief die alle leden gekregen hebben.

Vragen, opmerkingen of suggesties? Mail naar voorzitter@tcdebelt.nl.
Inschrijfformulier Club van 100

TC de Belt INSCHRIJFFORMULIER club van 100.jpg

Print het formulier, vul je naam, adres en telefoonnummer in samen met de naam die je op het bord van de 'Club van 100' wilt hebben bijvoorbeeld je eigen naam, je bijnaam of meerdere namen samen.

Het ondertekende formulier kan je inleveren bij of sturen naar het adres van de penningmeester van TC de Belt.

Je bent dan lid voor één jaar met stilzwijgende verlenging voor steeds één jaar. De kosten zijn € 25,- per jaar per plek op het 'Club van 100' bord. Dit bedrag wordt automatisch, onder vermelding van 'Club van 100' TC de Belt afgeschreven van je rekeningnummer.

Inschrijven kan ook digitaal middels onderstaand aanmeldformulier.
Aanmeldformulier Club van 100

*
*
*
*
 
 
*