© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum
Tel. 0345 - 61 84 81


Jeugdsponsoring

rabobanklogo.gif

Dé bank van de Nederlandse sport. Sinds jaar en dag sponsort de Rabobank onder andere de tennissport. Men ondersteunt de toppers en de talentopleiding maar faciliteren lokaal ook recreatieve sport en jeugdsport. Hiervan zijn wij bij T.C. de Belt ook een van de gelukkigen!

De sponsorfilosofie: De Rabobank heeft bij veel sportliefhebbers een voorkeurspositie omdat zij betrokken is bij sport.
De manier waarop men sponsorschappen invult is typisch Rabobank: men gaat graag duurzame langetermijnrelaties aan. Deze structurele steun vindt uiting bij het ondersteuning welke ons jeugdtennis ontvangt. Zodoende worden kinderen aangemoedigd sport te (blijven) spelen, met al de lichamelijke en sociale voordelen van dien, terwijl de club ook van een langetermijnperspectief met het doorstromen naar senioren lidmaatschapen wordt voorzien.

Samen de sport verder brengen. 'Samen de sport verder brengen' is de creatieve invulling van de prominente rol van de Rabobank bij de door haar gesponsorde sporten. Met de manier waarop sport wordt ondersteund, helpt men succes mogelijk maken. Met 'Samen de sport verder brengen' wil de Rabobank indirect op originele wijze haar betrokkenheid communiceren. Wij geloven, samen met de Rabobank,  dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom staat Rabobank als hoofdsponsor van onze jeugd  niet alleen aan de finish bij succes, maar ook al bij de start. Dat doet men niet eenmalig, maar structureel. Pas dan komt een sport verder.

> www.rabobank.nl/vijfheerenlanden


Andere jeugdsponsoren zijn

proefles1.jpg