© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum
Tel. 0345 - 61 84 81
Facebook  Instagram


T.C. de Belt - Nieuws

Bent u geďnteresseerd in onze mogelijkheden voor sponsoring, neem dan contact op met onze PR- en sponsorcommissie. Het e-mail adres is: sponsoring@tcdebelt.nl

T.C. de Belt - NieuwsCoop van der Vliet-3.jpg

17 mei 2016 Heukelum: Sinds april is er een nieuwe eigenaar van de COOP in Heukelum: Anton van der Vliet. De prachtig verbouwde winkel  is een aanwinst voor Heukelum. COOP biedt een breed assortiment aan artikelen. Heukelummers en TC de Belt kunnen dicht bij huis hun boodschappen doen.

COOP van der Vliet is betrokken bij de lokale gemeenschap en wil daarom sponsor zijn van TC de Belt. COOP van der Vliet zal op verschillende manieren en momenten zichtbaar zijn bij TC de Belt. Zo komt er binnenkort een sponsorbord naast de tennisbanen.

Ook sponsort COOP van der Vliet het Belt open toernooi dat van 1 tot en met 19 juni plaatsvindt. Op 1 van de zaterdagen van het toernooi zal er extra aandacht worden besteed aan de sponsoring onder andere door middel van een wedstrijd tussen de wedstrijdleiding en medewerkers van de COOP.

COOP van de Vliet zal ook het jeugd tenniskamp dat in de 1e week van de zomervakantie plaatsvindt gaan sponsoren. Daarmee blijft de bekende COOP-lunch voor kinderen bij het tenniskamp bestaan.

De sponsorovereenkomst is op 17 mei getekend. Fijn dat COOP van der Vliet TC de Belt zo'n warm hart toedraagt. We kijken uit naar een prettige samenwerking.
TC De Belt_Krakelingentoernooi_poster.jpg

29 augustus t/m 8 september 2013, Heukelum : Krakelingen 30+ Toernooi 2013. Altijd een van de leukste toernooien op de kalender van TC de Belt. Veel enthousiasme en spannende partijen tijdens deze zeer geslaagde dubbel competitie! Dit jaar opgensteld voor deelnemers boven de 30 jaar i.p.v. 35 jaar! Mede dankzij de gulle ondersteuning van J. Bergwerff & Zn BV, Two Bees Reclame Piazza Travel en natuurlijk de Van Voorden Krakelingen Bakkerij te Heukelum.
Van Zee juni 2013.jpg

8 t/m 16 juni 2013, Heukelum : Van Zee Vastgoed Open Tennis Toernooi 2013. En groot evenement op de kalender van TC de Belt. Dit toernoei wordt voornamelijk door Van Zee Assurantiën & Vastgoed ondersteund! Verdere sponsoring wordt ook door De Koornwaard B.V., Van Wijk Bouw uit Heukelum en Two Bees Reclame aangeboden. Deze ondersteuning maakt het hele toernooi mogelijk, tot algehele vreugde van de deelnemers.
JubileumLogo_TCdebelt.jpg

8 januari 2012, Heukelum : Logo Jubileumjaar TC de Belt. 2012 is het 40e jubileum jaar van plaatselijke tennisvereniging De Belt, welke bekend staat om haar gezelligheid en saamhorigheid. De vereniging geniet van een boeiende samenstelling aan leden, jong en oud. Het ontwerp van het logo voor het jubileum jaar is door Creadiva dtp uit Vuren gemaakt.
Haar website is: www.creadiva.nl.Uitnodiging sponsordag 2011.jpg

29 oktober 2011, Heukelum : Sponsordag 2011. Onder het genot van een fantastische Indisch buffet zijn sponsoren van TC de Belt terecht in het licht komen te staan! Een en ander ging gepaard met een stukje demonstratie tennis tussen jeugd en senioren leden. Het voltallige verenigingsbestuur is aanwezig geweest om op gezellige wijze de waardering van ons vereniging uit te spreken!
TCdeBelt Jeugdtoernooi_Poster_2011_Web.jpg

8 t/m 15 oktober 2011, Heukelum : 4e Belt Open Jeugdtoernooi. Het door Attent uit Asperen, Ati Trés Beau uit Leerdam, Rabobank Vijfheerenlanden, de Groene Geer uit Nieuwland en Tennisdirect gesponsorde toernooi werd tijdens finalezaterdag gearbitreerd door vier KNLTB scheidsrechters onder leiding van hoofdscheidsrechter Rob Mulder. Begon het toernooi met veel regen, harde wind en veel motregen, de finaledag was zonovergoten.
TCdeBelt Krakelingentoernooi 2011_Poster_Web.jpg

1 t/m 11 september 2011, Heukelum ; Krakelingen 35+ Toernooi 2011. Altijd een van de leukste toernooien in het kalender van TC de Belt. Veel enthousiasme en spannende partijen tijdens deze zeer geslaagde dubbel competitie! Mede dankzij de gulle ondersteuning van Harvas Natuursteen b.v., Hamberg Mode, JGT Hoogvliet BV, J. Bergwerff & Zn BV, Piazza Travel, De Koornwaard BV, Accent-IT BV en natuurlijk de Van Voorden Krakelingen Bakkerij te Heukelum
Rose-cup-1.jpg

18 september 2011, Heukelum : 1e Rosé cup 2011. Tijdens dit uitermate gezellige bijeenkomst verzorgde Inge Hogerdijk van het Heukelumse Wijnhuis een rosé wijnproeverij waarbij hij tekst, uitleg en advies gaf over het door hem persoonlijk samengestelde assortiment aan wijnen. Daarbij werden diverse amuses geserveerd, verzorgd door de eveneens in Heukelum gevestigde Ted's Kookstudio van Ted Bakker. De deelnemers aan de Rosé Cup kregen zowel koude als warme hapjes voorgeschoteld.
www.tedskookstudio.nl en www.wijnhuisheukelum.nl
Open_Belt_2011_flyer2.jpg

11 t/m 19 juni 2011, Heukelum : Van Zee Vastgoed Open Tennis Toernooi. Groot evenement in de kalender van TC de Belt, de Open wordt voornamelijk door Van Zee Assurantiën & Vastgoed ondersteund! Verdere sponsoring wordt ook door Bouwman Juwelen, Visscher Rivierenland en Intersport De Jongh aangeboden. Dit hulp maakt het hele toernooi mogelijk, tot algehele vreugde van de deelnemers!