© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Bardiensten

Onze club is gebaat bij een clubhuis met een bar die goed draait. Dat kan alleen met jullie hulp. Onderstaand vind je de organisatie samenstelling en de richtlijnen bardiensten.
 


Richtlijnen bardienst invulling

Voor onze club is het heel belangrijk om bardiensten te hebben. Wanneer de bardienst goed bemenst is, zorgt dat voor gezelligheid in ons clubhuis en daarmee weer voor omzet waardoor we onze club in stand kunnen houden.

Volledige bijdrage zelfwerkzaamheid dmv bardiensten houdt in dat er 14 uur gedraaid zal moeten worden. Dat is belangrijk om voldoende mensen te hebben, maar ook om binding met de club te houden. We proberen zoveel mogelijk deze bardiensten door 2 mensen tegelijk te laten doen.

NB het zal inmiddels bekend zijn: je volledige zelfwerkzaamheid verdien je terug met 3 bardiensten.

Het juiste bar gevoel. (of: hoe invulling te geven aan een bardienst).
 


IVA certificaat

Achter de bar staan is leuk, maar brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Met name het (teveel) gebruik van alcohol is iets waar je mee in aanraking kunt komen. De drank- en horecawet eist dat er iemand achter de bar staat die de test Verantwoord Alcohol Schenken heeft gedaan.

Om een bardienst te mogen draaien moet je in het bezit zijn van een IVA Certificaat. Dit haal je heel gemakkelijk door online een toets te doen: www.nocnsf.nl/iva. Kost je een kwartier, geeft de club veel plezier! Advies: doe niet gelijk de test, maar lees eerst de tekst.


Sleuteladressen

De sleuteladressen blijven hetzelfde. Belangrijk is dat het geldzakje snel met een goed ingevuld formulier bij het juiste sleuteladres wordt teruggebracht. Waar dat is, staat op het formulier.