© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Training

Tennisschool.jpg


Beste leden,

Wij willen ons graag aan u voorstellen. Wij zijn Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) en verzorgen inmiddels op 23 clubs de tennislessen. In april starten we ook bij jullie op de club om de tennislessen te verzorgen. Wij kijken hier enorm naar uit! 

TSTK biedt een totaalconcept aan voor clubs. Dat wil zeggen dat we niet alleen de lessen verzorgen, maar dat we TC de Belt ook ondersteunen met het organiseren van evenementen en het werven van leden.

TSTK staat voor een hoge kwaliteit van trainers. Onder leiding van de trainer Dennis Reijngoud zal er les gegeven worden aan zowel jeugd als senioren. TSTK trainers zijn categorie 3 spelers en hebben jarenlange ervaring in het lesgeven op alle niveaus en zijn hoofdtrainer geweest op verschillende clubs. Tevens heeft TSTK afgelopen zomer de tennislessen op het jeugdkamp verzorgd bij TC De Belt.

We hopen u vanaf april massaal op de baan te zien om lessen te volgen. Daarnaast hopen we uiteraard op een lange en succesvolle samenwerking met TC De Belt.

Met sportieve groet,
Tom Kreemers
Mobiel: 06 54314309
E-mail: info@tstk.nl

Informatie tennisschool TSTK
Website met algemene informatie;Dennis.jpg

Mijn naam is Dennis Reijngoud. Vanaf mijn 10e jaar speel ik tennis en ik ben rond mijn 17e speelsterkte 3/3 geworden en ben dat nog steeds. In mijn jeugdjaren ben ik gestart bij TC Leerdam en ik heb destijds zelfs nog de herendubbel C1 (tegenwoordig 5) samen met Dick Denteneer gewonnen bij het destijds Hamberg Open in Heukelum.

De Belt is een actieve club met veel mogelijkheden. Bij de senioren zie ik nieuwe kansen maar zeker ook bij de jeugd wil ik er meer uithalen. Ik wil graag uitwisselingen met andere verenigingen en activiteiten organiseren die ervoor zorgen dat tennis leuk blijft en je je happy voelt op de club.

Natuurlijk sta ik open voor suggesties van zowel junioren als senioren, dus heb je een leuk idee laat het me weten.

Ik hoop jullie op de baan te mogen begroeten!

Met sportieve groet,
Dennis Reijngoud
Mobiel: 06 25072337
E-mail: dennis@tstk.nlMichel van den Hoven.jpg

Mijn naam is Michel van den Hoven, 29 jaar oud, geboren in 's-Hertogenbosch en momenteel woonachtig in Utrecht.

In het dagelijks leven ben ik student bewegingswetenschappen en daarnaast werk ik in het weekend parttime als fysiotherapeut.

Op 12-jarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen bij TC Maaspoort en vanaf mijn 21e ben ik mij ook bezig gaan houden met het lesgeven. Toen ik nog woonachtig was in 's-Hertogenbosch heb ik onder andere lesgegeven op Bastion Baselaar en TV de Hambaken. Beide tennisverenigingen in 's-Hertogenbosch.

Wegens het verhuizen naar Utrecht en de drukte van de studie heb ik het lesgeven helaas een tijdje naast me neer moeten leggen, tot de mogelijkheid om bij TC de Belt les te gaan geven op mijn pad kwam.

Ik heb er dan ook erg veel zin in om komend seizoen op jullie vereniging aan de slag te gaan en ik hoop dat we er met zijn allen een leuke, maar vooral ook leerzame tijd van kunnen maken!

Tot snel op de baan!MichelJordan van Gestel.jpg

Mijn naam is Jordan van Gestel.
Ik ben 38 jaar en heb 2 kinderen. Milan van 8 en Nola van 5 jaar.

Ik ben al geruime tijd tennisleraar. De afgelopen jaren heb ik voornamelijk bij CTV de Doelen in Culemborg en TV Maasdriel in Kerkdriel les gegeven.

Naast tennisleraar ben ik voetbaltrainer en werk ik als combinatie functionaris voor de gemeente Culemborg. Combinatie functionaris houdt in dat ik op alle basisscholen in Culemborg langs kom om verschillende sportlessen te geven.

Ik heb erg veel zin om op de zaterdagochtend de tennislessen bij TC De Belt te mogen gaan verzorgen. Ik hoop veel leden te mogen begroeten op de baan.

Tot snel,
Jordan van Gestel