© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Krakelingen 30+ toernooi 2018

Krakelingen 2018 prima en zonnig verlopen
In de week van 9 t/m zondag 16 september is bij TC de Belt in Heukelum het Krakelingen 2018 gespeeld. Voor de vierde keer is dit 30+ dubbeltoernooi gespeeld, dit keer niet volgens het systeem van actuele rating, maar kon weer op speelcategorie worden ingeschreven.

Dit jaar was er met 66 spelers een aanzienlijk minder aantal deelnemers dan vorige jaren (meestal rond de 100 spelers). Opmerkelijk was dit jaar het grote aantal terugtrekkingen, waardoor maar liefst 17 walk-overs genoteerd konden worden. Met in totaal 35 gespeelde wedstrijden trok dit ook de bijzondere aandacht van KNLTB bondsgedelegeerde Ria Sturkenboom, die sinds jaar en dag dit toernooi begeleidt. De nieuwe toernooicommissie bestaande uit toernooileider Nathan van der Linden, Jordi Keuken en Dick Bergwerff mochten desondanks terugkijken op een geslaagd toernooi dat blijkens de uitslagen veelal spannend verliep.

Volgend jaar zal het toernooi waarschijnlijk in een eerdere week worden gespeeld om overlap met de najaarscompetitie en andere toernooien in de omgeving voor te zijn.


Toernooiwinnaars dit jaar zijn geworden:
HD6: Henk Jan van Donkelaar en Mark Pompe
DD7: Susanne van de Heuvel en Marleen van Winden
HD7: Thomas van Druten en Hans Vos
GD7: Gerard van de Boezem Irene Herrewijn
DD8: Jannet Bergwerff-Visser en Isabella Hofman
HD8: Pieter Baggen en Bob Monchen
GD8: Leo Hofman en Barrie Muilwijk

Klik hier voor de overige uitslagen en winnaars...