© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Van Wijk Bouw Belt Open (Mix)dubbel 50+ Invitatietoernooi

header VanWijk bouw.jpg

Van donderdag 30 augustus tot met zaterdag 1 september 2018 is het Van Wijk Bouw 50+ (mix) dubbel invitatietoernooi gespeeld. Dit toernooi staat sinds het 40-jarig lustrum van de Belt in 2012 vast op de activiteitenkalender en heeft voor het derde jaar Van Wijk Bouw als hoofdsponsor. Dit jaar hadden 16 mensen ingeschreven, afkomstig van TC Leerdam en van de Belt zelf. Door een aantal geblesseerden waren uiteindelijk 6 koppels tot spelen in staat: allemaal dames!

In de dames dubbel werd gespeeld in twee poules van drie, zodat iedereen na twee gespeelde wedstrijden zich voor de laatste play off wedstrijd kon plaatsen. In de play off wedstrijden speelden de nummers één uit elke poule tegen elkaar, en evenzo de nummers twee en drie van elke poule.


Winnaars 50+ toernooi.jpg

Voor de winnaars is er een heuse wisselbeker, door de sponsor beschikbaar gesteld. Voor het derde opeenvolgende jaar is deze wisselbeker gewonnen door  Els Bogerd-Blankevoort en Ria van de Grint bij de damesdubbel: zij wisten zonder setverlies hun titel te prolongeren.

Bekijk hier alle wedstrijdresultaten Van Wijk Belt Open 50+ toernooi

Bijzondere vermeldingen zijn er voor de oudste deelnemer Annet Dekker en haar tennismaatje Annie Arnts, die tot meest enthousiaste toernooideelnemer werd uitgeroepen. Dit koppel wist knap als tweede te eindigen.

Volgend jaar staat het Van Wijk 50+ toernooi opnieuw op de kalender.

Onderstaande foto: Prijswinnaars en deelnemers na afloop van het toernooi.


Groepsfoto 50+ toernooi.jpg