© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Van Wijk Bouw Belt Open (Mix)dubbel 55+ Invitatietoernooi

header VanWijk bouw.jpg

Op 4 en 5 november 2017 is het Van Wijk Bouw Belt Open 55+ (mix) dubbel invitatietoernooi gespeeld. Dit tennistoernooi staat sinds het 40-jarig lustrum van de Belt in 2012 vast op de activiteitenkalender en heeft voor het tweede jaar Van Wijk Bouw als hoofdsponsor.

Dit jaar hadden 14 mensen ingeschreven, afkomstig van TV de Molenwiek uit Brakel, de Waalrackets uit Vuren, TC Leerdam en van de Belt zelf. Door een groot aantal geblesseerden bij de Belt waren van de Belt zelf maar 4 spelers. Vanwege dit geringe aantal kondigde TC de Belt voorzitter Anita Vergouwe aan dat in overleg met de leden en omliggende verenigingen gekeken wordt of voor het toernooi een andere opzet of ander moment in het jaar gekozen moet worden.


Wisselbekers 55+ toernooi.jpg

Er is gespeeld in twee onderdelen: herendubbel en damesdubbel. Met voor de winnaars een heuse wisselbeker, door de sponsor beschikbaar gesteld. Voor de mixdubbel was dit jaar net als vorig jaar geen animo, maar volgend is deze categorie ook weer open voor inschrijving.

Winnaars zijn geworden: Els Bogerd-Blankevoort en Ria van der Grint bij de damesdubbel, zij wisten hier in de beslissende laatste wedstrijd Jacomien Maasland en Bep Legemate te verslaan met 7-6 en 6-2. Bij de heren wisten de winnaars van vorig jaar Lodewijk Beerman en Bert Herremans dit jaar opnieuw als onbetwist winnaar te eindigen. In de beslissende poulewedstrijd waren zij een maatje te groot voor Wil Bontje en Ben Wallenburg: 6-2; 6-0.

> Klik hier voor de overige uitslagen...
> Klik hier voor het fotoverslag...

Op onderstaande foto prijswinnaars en enkele deelnemers na afloop van het toernooi, in het midden Nicole Van Wijk, namens de sponsor


Deelnemers 55+ toernooi 2017.jpg