© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Krakelingen 30+ toernooi 2017

Krakelingen 2017 weer goed bezocht
In de week van 16 t/m zondag 24 september 2017 is bij TC de Belt in Heukelum het Krakelingen 2017 gespeeld. Voor de derde keer is dit 30+ dubbeltoernooi volgens het systeem van actuele rating verlopen. Dit jaar was er een aanzienlijk groter aantal deelnemers (98) dan vorige jaren, waardoor bij de dames en herendubbel in drie speelsterkteklassen kon worden ingedeeld. Met extra spannende wedstrijden tot gevolg. Veel wedstrijden waren drie setters.

Bij de herendubbel A wisten Ron Kon en Arnold de Wit in een spannende drie setter de winst te pakken, na de eerste set met 6-2 aan de tegenstanders Jan van Zee en Thomas Smit te hebben gelaten, wonnen ze vervolgens met 6-4 en 6-2. Dezelfde Jan van Zee wist enkele uren later met partner Henja Kleppe uit Giessenburg in het gemengd dubbel A knap tweede te worden door alleen Yvonne en Leo van de Lagemaat voor te laten. In de spannende en zeer sportief verlopen wedstrijd tegen dit als eerste geplaatste koppel dwongen zij hun tegenstanders van TV Rhelico tot het uiterste te gaan en gaven zich uiteindelijk met 7-5 en 6-4 gewonnen.

Na afloop van de prijsuitreiking dankte Yvonne van de Lagemaat als hoogst geklasseerde speler Ún winnaar in twee onderdelen iedereen die aan het toernooi had bijgedragen en stelde haar deelname voor de volgende editie alvast in het vooruitzicht. De toernooicommissie bestaande uit Dick Bergwerff, Michael Bergwerff, Nathan van der Linden en Frank Hartkamp werd door voorzitter Anita Vergouwe zeer bedankt. KNLTB bondsgedelegeerde was mw. Ria Sturkenboom.


Toernooiwinnaars dit jaar zijn geworden:
Damesdubbel A: Christa Boudewijn en Yvonne van de Lagemaat
Damesdubbel B: Francis d'Hollosy en Angy de Kluyver-Vlietstra
Damesdubbel C: Francien Daalwijk en Marieke Dekker  

Mixdubbel A: Yvonne van de Lagemaat en Leo van de Lagemaat
Mixdubbel B: Sven Rem en Rita Veerman
Mixdubbel C: Marco Schrijver en Nicole Aries-Kronenberg  

Herendubbel A: Ron Kon en Arnold de Wit
Herendubbel B: Frank Hartkamp en Nathan van der Linden
Herendubbel C: Almer Kon en Arjan Versluis  

> Klik hier voor de overige uitslagen en winnaars...

(Onderstaande foto: na afloop van de prijsuitreiking).


Groepsfoto.jpg