© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Jubileumfeest TC de Belt op 24 juni 2017

Op 20 november zijn wij jarig. Op die datum is het 45 jaar geleden dat de oprichtingsvergadering plaats vond. De plek waar ons park zou komen was toen nog niet eens bekend, laat staan dat er de mogelijkheid was een bal te slaan. En toch hadden we toen al 70 leden. De plek werd uiteindelijk Kerkweg 8, toen nog een vuilnisbelt. Met veel overgave is er gewerkt aan eerst 2 banen. Tijdens Pinksteren 1973 is ons huidige park officieel in gebruik genomen.

We zijn nog steeds een bloeiende vereniging waar het heerlijk tennissen is. Redenen te over om met elkaar onze verjaardag te vieren in onze eigen park en, afgelopen lustrum helemaal opgeknapte, clubgebouw.


24 juni was het zover. Je kunt van alles plannen, maar het weer heb je niet in de hand. De lucht was grijs en een natte substantie viel naar beneden. De lustrum commissie treurde niet, zij gingen vol goede moed verder met de laatste voorbereidingen. En terecht want het druilerige weer met af en toe een bui heeft ons geen parten gespeeld.


9e lustrum-16.jpg

's-Middags was een onderling dubbel toernooi georganiseerd. De koppels waren door de organisatie samengesteld, ieder koppel bestond uit een junior lid of een familielid en een senior lid. We hebben prachtige wedstrijden gezien. De finale was tussen Annie Arnts/Siebrecht Kluitenberg en Corine de Kater/Stan Vroon. Voor de intimi: Annie is de oma van Stan en Corine de moeder van Siebrecht. Stan toonde geen medelijden met zijn oma (Siebrecht trouwens ook niet met zijn moeder) en Corine/Stan hebben na een spannende wedstrijd de titel "winnaar van het 9e lustrumtoernooi" mee naar huis genomen.

Het feest 's-avonds in ons clubhuis was zeer geslaagd. We werden ontvangen met een glaasje bubbels. De voorzitter opende het feest en haalde wat historische feitje op. Ze roemde de charmante wijze waarop in het verleden in dichtvorm werd verzocht om de contributie te voldoen en vertelde over de zogenoemde b.b.h.h. dames.


9e lustrum-109.jpg

Alleen dames die werkten (bezigheden buiten huis hebbende) mochten, na toestemming van het bestuur, 's-avonds banen afhangen. Een aanzet om de geschiedenis van 45 jaar TC de Belt in beeld te brengen hangt aan de muur. Iedereen is, zolang de tijdslijn er nog hangt, van harte uitgenodigd de tijdslijn aan te vullen met feitjes of anekdotes. De geschiedenis van TC de Belt schrijven we immers met elkaar!

De eer was aan Jos de Loor, één van onze oprichters, om het buffet te openen. Een prachtig en overheerlijk buffet, bereid door Isabella Hofman. Complimenten!


9e lustrum-124.jpg

Tussen de hapjes, drankjes en geanimeerde gesprekken door heeft quizzzz mazzzter Leo onze algemene- en TC de Belt kennis getoetst.

De lustrumcommissie bestaat uit Leo en Isabella Hofman, Corine van Laar, Siebrecht Kluitenberg, Hennie, Janneke en Julie van Meeteren en Anita Vergouwe.

Commissie, bij deze, een oorverdovende digitaal applaus als dank voor de organisatie van deze zeer geslaagde lustrum dag.