© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Van Wijk Bouw Belt Open (Mix)dubbel 55+ Invitatietoernooi

header VanWijk bouw.jpg

Op 5 en 6 november 2016 is het Van Wijk Bouw Belt Open 55+ (mix) dubbel invitatietoernooi gespeeld. Dit toernooi staat sinds het 40-jarig lustrum van de Belt in 2012 vast op de activiteitenkalender en heeft sinds deze editie Van Wijk Bouw als hoofdsponsor. Dit jaar hadden maar liefst 24 55+-ers uit de wijde regio zich ingeschreven.

Oudste deelnemer dit jaar 81 jaar! Er is gespeeld in twee onderdelen: herendubbel en damesdubbel. Met voor de winnaars een heuse wisselbeker, door de sponsor beschikbaar gesteld. Voor de mixdubbel was dit jaar geen animo, maar volgend jaar is deze categorie ook weer open voor inschrijving.

Winnaars zijn geworden: Els Bogerd-Blankevoort en Ria van der Grint bij de damesdubbel, zij wisten hier in de finale Rita Snijders en Bep Legemate te verslaan met 6-0; 6-3. Bij de damesdubbel werd de verliezerfinale opvallend gewonnen door Tiny Patje en Coby Vink. Bij de heren wisten de runners up van vorig jaar, Lodewijk Beerman en Bert Herremans dit jaar de finale wel winnend af te sluiten, zij waren een maatje te groot voor Dick van Beurden en Kees van Rietbergen, waarbij laatste ter vervanging van Joop Maasland speelde, die eerder op de dag uitviel met een zweepslag in de kuit.

> Klik hier voor de wedstrijdresultaten...

> Klik hier voor het fotoverslag...

Op onderstaande foto de winnaars Lodewijk Beerman (links) en Bert Herremans (rechts) met sponsor Koos van Wijk (midden) met wisselbeker


Winnaars.jpg