© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

COOP Belt Open 2016 zeer druk bezocht

In de week van 11 t/m 19 juni is het COOP Belt Open 2016 gespeeld. Dit is het jaarlijkse het open  tennistoernooi van TC de Belt te Heukelum. Met 118 deelnemers, was er een zeer goed deelnemersveld.  De zonnige finaledag werd afgesloten met de HD4 laatste poule wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 uit de poule: een defacto finale. Hier wisten TC de Belt tennisleraar Dennis Reijngoud van tennisschool Tom Kreemers met partner Youri Amoureus het Leerbroekse koppel Bennie van Es en Cornelis de Jong met 6-2; 6-4 te kloppen. Voor Bennie en Cornelis een prestatie van formaat, in de vorige drie wedstrijden gaven Dennis en Youris totaal slechts 4 games aan hun tegenstanders.

Opvallende winnaar bij de GD8 was Siebrecht Kluitenberg, met 13 jaar de jongste winnaar ooit van de Belt Open, tot grote tevredenheid van moeder én dubbelpartner Corine de Kater. Opmerkelijk was dat van alle winnaars alleen Hennie van Meeteren de open kampioenstitel van 2015 heeft weten te prolongeren, in alle andere categorieën was er dit jaar een nieuwe winnaar.

Toernooidirecteur Julie van Meeteren, met toernooicommissieleden Jette van Meeteren, Janneke van Meeteren en Linde Noordegraaf kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi, dat met nieuwe toernooisponsor COOP uit Heukelum haar toekomst zeker is.


Winnaars zijn geworden;
HD4: Youri Amoureus en Dennis Reijngoud
GD5: Arie Arisse en Julie van Meeteren
HD6: Nathan van der Linden en Arnold de Wit
HD7: Jan van Zee en Joop de Wit
DD7: Adri  den Braven en Hennie van Meeteren
GD7: Joop de Wit en Christina van Krieken-Pruim
HE7: Mathé van Daalen
DD8: Liesbeth Kaldenberg en R. de Jong
DE8: Ingeborg den Hartog
HE8: Hans de Vos
GD8: Siebrecht Kluitenberg en Corine de Kater
HD8: Antonio van den Berg en Marc Coenen

> Klik hier voor de overige uitslagen...

Op onderstaande foto: de COOP Belt Open 2016 prijswinnaars na afloop van de prijsuitreiking.


Winaars Coop Open Belt 2016-1.jpg