© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

COOP van der Vliet uit Heukelum nieuwe sponsor TC de Belt

Coop van der Vliet-3.jpg

Sinds april is er een nieuwe eigenaar van de COOP in Heukelum: Anton van der Vliet. De prachtig verbouwde winkel is een aanwinst voor Heukelum. COOP biedt een breed assortiment aan artikelen. Heukelummers en TC de Belt kunnen dicht bij huis hun boodschappen doen.

COOP van der Vliet is betrokken bij de lokale gemeenschap en wil daarom sponsor zijn van TC de Belt. COOP van der Vliet zal op verschillende manieren en momenten zichtbaar zijn bij TC de Belt. Zo komt er binnenkort een sponsorbord naast de tennisbanen.

Ook sponsort COOP van der Vliet het Belt open toernooi dat van 1 tot en met 19 juni plaatsvindt. Op 1 van de zaterdagen van het toernooi zal er extra aandacht worden besteed aan de sponsoring onder andere door middel van een wedstrijd tussen de wedstrijdleiding en medewerkers van de COOP.


COOP VanVliet.jpg

COOP van der Vliet zal ook het jeugd tenniskamp dat in de 1e week van de zomervakantie plaatsvindt gaan sponsoren. Daarmee blijft de bekende COOP-lunch voor kinderen bij het tenniskamp bestaan.

De sponsorovereenkomst is op 17 mei getekend. Fijn dat COOP van der Vliet TC de Belt zo'n warm hart toedraagt. We kijken uit naar een prettige samenwerking.