© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Sneeuwklokjes Toernooi 2016

Sneeuwklokjes.jpg

2e Sneeuwklokjestoernooi TC de Belt, druk bezocht
Van 27 februari t/m 6 maart 2016 is voor de tweede keer bij TC de Belt het Sneeuwklokjes toernooi gespeeld. Met 71 koppels (125 deelnemers) kende dit winter invitatietoernooi een sterk deelnemersveld afkomstig van veel verschillende verenigingen uit de wijde omtrek.

Nieuw dit jaar was de herendubbel 3 gewonnen door Dennis Reijngoud en Jos van Doorn van tennisschool Tom Kreemers, sinds april vorig jaar verbonden aan TC de Belt. Door tot 5-2 uit te lopen wisten Bennie van Es en Edwin den Besten het aanwezige publiek stil te krijgen. Toch trokken Dennis en Jos de partij duidelijk naar zich toe door de eerste set met 7-5 te winnen. De tweede set leek een zelfde verloop te laten zien, echter na met 2-1 te zijn voorgekomen, kwam er geen vervolg en ging de winst na 5 games op rij naar Dennis en Jos.

Hoewel de weersverwachtingen de hele week ronduit slecht waren, konden alle wedstrijden gewoon doorgang vinden en liet zelfs de zon zich in het finaleweekend zien.

Toernooidirecteur Miriam Messchaert en toernooileiding Jan van Zee, Frank van Rietschoten en Nathan van der Linden waren zeer tevreden over het verloop van het toernooi, dat volgend jaar zeker weer op de speelkalender komt. Ook culinair neemt dit toernooi een bijzondere plaats in, met huisgemaakte saté, erwtensoep en soto na elke gespeelde partij wisten Frank en Betty van Rietschoten de toernooideelnemers dag na dag te verrassen. Alle winnaars kregen een plantenbakje met sneeuwklokje mee naar huis om in de tuin te planten. Een handig geheugensteuntje: zodra volgend jaar de sneeuwklokjes zich weer laten zien, is het tijd om opnieuw voor het sneeuwklokjestoernooi in te schrijven.

Winnaars zijn geworden: 
► HD3: Jos van Doorn en Dennis Reijngoud
► GD5: Petra Vredenduin en Joop van Mourik
► HD6: Ron Kon en Arnold de Wit
► HD7: Joop de Wit en Piet Abbel
► DD7: Ria van Klei en Hennie van Meeteren
► GD7: Josje Verhoeven en Dick Bergwerff
► HD8: Patrick van Hemert en Ricardo Weiss
► DD8: Liesbeth Kaldenberg en Mirjam Oomens
► GD8: Brenda de Beer en Toby Ellsen


> Bekijk hier de overige uitslagen...

Op onderstaande foto de finalisten na afloop van de prijsuitreiking

20160306_171534.jpg