© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Huldiging tennistrainer van het jaar 2012

Afgelopen zaterdag op de finaledag van de KNLTB Masters in Rotterdam zijn de genomineerden voor de titel tennistrainer van het jaar 2012 gehuldigd. Rudi Saleh was één van de vier genomineerden. De jury heeft trainer Patrick Visser van ATV Luctor et Emergo uit Almelo verkozen voor de titel. Andere genomineerden naast Rudi en Patrick waren Bianca Burhenne van TC Ruiver en Marlies Eeuwes van TV Hoge Wick. 

De jury heeft haar besluit genomen na een gesprek van een half uur met elke genomineerde. Ondertussen werden de finales van eerst het Nationaal Rolstoeltennis Kampioenschap en aansluitend de KNLTB masters gespeeld. Tot de jury behoorden ook o.a. oud proftennisser Michiel Schapers en Pons Jan Vermeer, voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren (VNT).


2012-12-15 15.56.50.jpg
2012-12-15 15.53.59.jpg


Van de Belt waren vijftien mensen meegekomen. Ook voorzitter Johan Broeders van TV Waesbeeck met twee mede leden kwamen voor Rudi naar Rotterdam.

De prijs voor alle genomineerden is een oorkonde én een jaar lang lidmaatschap van de VNT, de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren. De prijs is bedoeld om het vak tennisleraar te promoten en te laten zien wat een tennisleraar allemaal kan betekenen op een club.