© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Rudi Saleh genomineerd voor 'tennistrainer van het jaar'

Tennisles 2010_031(klein).jpg

Op zaterdag 15 december wordt bekendgemaakt welke tennisleraar zich 'Tennistrainer van het Jaar' mag noemen. Deze verkiezing is een gezamenlijk initiatief van de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren (VNT) en de KNLTB.

Dit jaar is Sudi Saleh van tennisschool Rudi Saleh genomineerd voor deze eretitel. Rudi Saleh is als tennisschool sinds 2006 aan TC de Belt verbonden. Destijds startend met 12 leerlingen op woensdagmiddag  heeft hij zijn trainingen in de jaren uitgebreid naar drie volle lesdagen met ruim honderd leerlingen, zowel jeugd als senioren. Er zijn dit jaar vier genomineerden.

Behalve uit de titel bestaat de prijs voor de winnaar onder andere uit: één jaar gratis lidmaatschap van de VNT en  een Tennis Direct kledingwaardebon. Voor de vereniging van de Tennistrainer van het Jaar 2012 stelt de KNLTB een waardecheque van € 1000,= beschikbaar.

De prijsuitreiking is na afloop van de deze week in Topsportcentrum Rotterdam gehouden 25e editie van de KNLTB Tennis Masters. Dit is hét evenement waar de Nederlandse tennistop het jaar afsluit. Bijna de gehele tennistop doet mee. Onder meer Robin Haase, Thiemo de Bakker, Kiki Bertens en Arantxa Rus. Direct na afloop van de laatste finale op zaterdag wordt bekend gemaakt of Rudi's nominatie ook zal leiden tot de titel van tennistrainer van het jaar 2012. De jury bestaat uit o.a. oud proftennisser Michiel Schapers en voorzitter van de VNT Pons Jan Vermeer. Ondertussen is TC de Belt zeer vereerd met de nominatie. Het is een belangrijke erkenning en waardering voor de kwaliteit, aanpak en inzet van de tennisschool. En leuk voor TC de Belt dat net dit jaar haar 40-jarige lustrum viert.

Voor meer informatie zie ook: www.knltb.nl/tennismasters (zie onder programma)

Op bijgaande foto's: Rudi Saleh, tennistrainer in actie bij TC de Belt.


Tennisles 2010_002(klein).jpg