© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Verslag 60+ Jubileumtoernooi 2012

Jubileumtoernooi.jpg

In het weekend van 24 en 25 november is het 60+ jubileum dubbel en mix dubbel invitatie toernooi gespeeld. Dit ter ere van het 40 jarig bestaan van TC de Belt. Naast de 60+ spelers van TC de Belt, waaronder twee van de oprichters: Jos de Loor en Bram Filius, deden spelers mee uit Schelluinen, Arkel, Overwaard, Vuren en Leerdam. Er werd gespeeld in vier poules met vier koppels, zodat ieder koppel totaal drie wedstrijden speelde. Op zondag vroeg dit met de storm ιxtra technische vaardigheid, maar die was bij alle 60+-plussers met alle jarenlange ervaring ruimschoots aanwezig.

Winnaars zijn geworden:
• Cees Snijders en Herman van Rossum (herendubbel, categorie 7 en lager);
• Kees Rietbergen en Elie Bleijenberg (herendubbel, categorie 8);
• Rikie Pinkster en Gerda Hilhorst (damesdubbel);
• Piet en Wies Abbel (mixdubbel).

Bijzondere vermelding ging naar het meest vitale koppel met Theo van Doorn en Tinie Pattje, die met haar 77-jarige leeftijd als oudste deelnemer nog goed partij wist te geven.

Bij de prijsuitreiking kondigde voorzitter Paul Hilhorst vast aan, dat het bestuur in overweging gaat nemen het 60+ toernooi een vaste plek op de jaarkalender te geven, want deze doelgroep – zo betoogde hij – verdient bijzondere aandacht. Dank gaat uit naar de sponsors: Bakkerij van Voorden uit Heukelum voor het jubileumgebak en bloemist Heijkoop uit Asperen voor de mooie jubileumbloemen.

> Bekijk hier de foto's van het jubileumtoernooi...


Onderstaand de uitnodiging en aankondiging van het 60+ jubileumtoernooi 2012.

Jubileumfeest toernooi.jpg