© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Inbraak bij De Belt

In de nacht van 20 op 21 juli jl. s er ingebroken in De Belt, met als gevolg een fikse schade door vernieling van onze gloednieuwe tv, kapotte sloten, sponningen, kozijnen en schilderwerk. Verontwaardiging en boosheid alom over de zinloze actie.

Oud nieuws voor de meeste leden, want die hebben sindsdien erg lang tegen een kapot tv-scherm en losse glaslatten aan moeten kijken. Heel pijnlijk ook voor onze sponsors van de tv!

Maar helaas was het wachten ook noodzakelijk. Na een technisch rechercheonderzoek op 22 juli heeft het bestuur lang moeten wachten op het proces verbaal, dat weer noodzakelijk was voor een schadeclaim bij de verzekering. In de tussentijd werd ons geadviseerd de toestand na de inbraak zo veel mogelijk te handhaven. Tevens werd ons geadviseerd zo min deuren en kasten op slot te doen als zichtbaar teken dat er bij De Belt niets te halen valt.

Het leed hebben we nu gelukkig grotendeels achter de rug, want de schadeclaim wordt afgehandeld, en . er hangt weer een nieuwe tv! Binnenkort zullen ook de herstelwerkzaamheden worden opgestart.

Laten we in de tussentijd hopen dat we nog even gevrijwaard blijven van dit soort rampspoed, zodat we ons met veel enthousiasme kunnen richten op het Krakelingentoernooi en een mooi najaar.  

Paul Hilhorst