© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

2e Rosé cup TC de Belt 2012

Rosefles.jpg

Op zondag 16 september 2012 vond de tweede Rosé cup van tennisvereniging De Belt in Heukelum plaats. Net als tijdens de eerste Rosé cup werden er ook nu dubbelpartijen van dertig minuten gespeeld door teams van wisselende samenstelling. 

Vorig jaar werd de winnaar vooraf - door middel van loting – direct bekend gemaakt. Dit jaar is voor een andere 'ludieke' variant gekozen. Om in aanmerking te komen voor de 'fel begeerde' Rosé Cup moest men, voorafgaand aan een wedstrijd, met een gerichte service een rosé fles omver zien te slaan. Een ieder kreeg hiervoor tijdens het inslaan een aantal pogingen. Ook de winnaar van de eerste Rosé Cup, Hongli Lu was er natuurlijk op gebrand om nu weer met de hoofdprijs naar huis te gaan.


Ted in actie.jpg


Na het spelen van een aantal games werden de deelnemers en overige aanwezige culinair verwend. Inge Hogerdijk van het Heukelumse Wijnhuis verzorgde een rosé wijnproeverij en werden er diverse amuses geserveerd door Ted Bakker van Ted's Kookstudio.

Aan het eind van de middag werd tenslotte de winnaar van de tweede Rosé Cup door Corine de Kater bekend gemaakt. De deelnemers die erin geslaagd waren om een rosé fles omver te slaan zaten 'uiteraard' met spanning te wachten. Echter, de winnaar van de tweede Rosé Cup werd niet gekozen uit de deelnemers die er in geslaagd waren de rosé fles te raken, maar uit degene die de fles niet geraakt hadden. Als reden gaf Corine aan dat een 'echte' rosé liefhebber een rosé fles niet omver zou kunnen slaan.


De winnaar van de tweede Rosé Cup werd hierdoor na loting, Barry Muilwijk!

Glasliefde
Onze voorzitter Paul Hilhorst heeft dit jaar een sponsorbijdrage geleverd door twee toegangskaarten beschikbaar te stellen voor het theaterspektakel "Glasliefde". Deze theaterproductie wordt opgevoerd in de tuin van het Nationaal Glasmuseum te Leerdam. Uit de deelnemers die er in geslaagd waren de rosé fles te raken, zijn na loting de toegangskaarten door Esther Arnts gewonnen.


Winnaars.jpg

De winnaars Barry Muilwijk en Esther Arnts.