© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Paas invitatietoernooi 2012

Paas_invitatitatie_2012.jpg

Verslag Paasinvitatietoernooi 1 april 2012
Vorig jaar organiseerde De Belt met de pasjesdag het 'Alpe d HuZes' invitatietoernooi. Een hele gezellige dag met een goede sfeer voor een goed doel. De start van een traditie om met de jaarlijkse pasjesdag een open eendaags toernooi te organiseren met een ontspannen en louter recreatief karakter. 

Dit jaar was op 1 april ook de afsluiting van de 'open tennisdagen' waarmee de KNLTB de tennissport extra onder de aandacht brengt. De meeste deelnemers hadden dan ook een introducÚ meegenomen; klasgenootjes, familie of een goede vriend.

Het was weliswaar niet zo warm als op de finaledag jeugd van de clubkampioenschappen, maar op 1 april schijnt er een vrolijk zonnetje boven de Belt en is er een mooie blauwe lucht met af en toe wat wolkenpartijen. Samen met zacht lentebriesje ideaal tennisweer!

De in totaal 36 deelnemers spelen diverse recreatieve partijtjes tennis in speelrondes van een half uur.  Het toernooi was vooral ook erg geslaagd door een evenwichtige mix van jongere jeugd t/m 12 en oudere jeugd en senioren. 

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde  tennisdag!

> Een foto impressie van het Paas invitatietoernooi 2012.