© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Ouder-kindtoernooi 2012

ochtendsessie.jpg

(Persbericht)

Druk bezocht Ouder-Kindtoernooi bij TC de Belt

Het afgelopen weekend is op zondag 4 maart het Ouder-Kindtoernooi gespeeld bij T.C. de Belt in Heukelum. Net als vorig jaar is het toernooi opgedeeld in een ochtendtoernooi voor de jongste junioren en een middagtoernooi voor de al meer ervaren junioren.


Het Ouder-Kindtoernooi wordt jaarlijks voorafgaand aan de start van het nieuwe tennisseizoen gespeeld en biedt de kinderen de gelegenheid aan de ouder(s) te laten zien hoe leuk tennissen is. Het is een louter recreatief toernooi voor de gezelligheid en biedt tevens een goede warming up voor het clubkampioenschap later deze maand en de voorjaarscompetitie die in april start. Hoewel veel regen voorspeld was, bleef het tot 5 minuten voor het einde droog, zodat het ook voor de vele toeschouwers een aangename dag werd. Opvallend dit jaar was het grote aantal ouders dat meedeed, die de laatste jaren in de voetsporen van de kinderen zijn getreden en ook (weer) zijn gaan tennissen. Zowel in het ochtendtoernooi als in het middagtoernooi was er daarom sprake van een behoorlijk tennisniveau, naast veel tennisplezier.

middagsessie.jpg

Open Tennisdagen bij TC de Belt
In de laatste week van maart (24 maart t/m 1 april) zijn er bij TC de Belt Open Tennisdagen. In deze door de KNLTB landelijk gehouden week zijn er diverse activiteiten voor jong en oud, zoals proeflessen voor de basisschooljeugd, tennisclinics voor senioren, introducties bij een trainingsavond voor gevorderden en senioren 60+ tennis op vrijdagmiddag en ter afsluiting van de week een ééndags invitatietoernooi. Voor het programma van de Open Tennisdagen én aanmelden zie de KNLTB site van TC de Belt. Je kunt het programma van de OTD TC de Belt 2012 ook hier bekijken...