© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Nieuwjaarsreceptie 2012

JubileumLogo_TCdebelt.jpg

(Persbericht - geplaatst 11 januari 2012)

Demonstratiewedstrijden bij nieuwjaarsreceptie TC de Belt als start van 40 jarig jubileumjaar 

Op zondag 8 januari zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie demonstratiewedstrijden gespeeld ter opening van het 40 jarig jubileumjaar van TC de Belt.  De demonstratiewedstrijden werden gespeeld door de oprichters en ereleden van de vereniging Ún door de jongste leden van de vereniging. Dit jaar bestaat TC de Belt 40 jaar. De goedgevulde jaarkalender staat in het teken van het lustrumjaar met een extra 60+ invitatietoernooi tijdens het feestweekend in november.

De nieuwjaarsborrel was zeer goed bezocht door jong en oud. Voorzitter Paul Hilhorst memoreerde de aanwezige stichters van de vereniging en Els van Kooten, waarna de eerste secretaris van de vereniging Jos de Loor in vogelvlucht 40 jaar de Belt presenteerde. "Tot voorbij Rotterdam is de Belt uit Heukelum vermaard door de gastvrijheid en goede ontvangst bij competities en toernooien." Vanwege 40 jaar de Belt zullen dit jaar het Belt Open toernooi in juni, het Krakelingentoernooi in september en Belt Open Jeugdtoernooi in oktober extra feestelijk zijn.


Nieuwjaarsreceptie 2012-117.jpg

Op bijgaande foto: oprichters van TC de Belt, Bram Filius, Bert Schouten, Nel Duijts, Jos de Loor en erelid Herman van Rossum samen met de jongste leden van de vereniging Alex Mostert, Justine Stephens, Julia Mulder, Ilse Boeije en Tamar Vermeulen na afloop van hun demonstratiewedstrijden.