© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

1e Rosé cup T.C. de Belt 2011

Rose-cup-1.jpg

Op zondag 18 september 2011 vond de eerste Rosé Cup van tennisvereniging De Belt in Heukelum plaats. Gedurende de middag werden er dubbelpartijen van dertig minuten gespeeld door teams van wisselende samenstelling. Het evenement begon om 12.00 uur en duurde tot 17.00 uur. De nadruk tijdens de Cup lag op het op een gezellige en ongedwongen manier genieten van de sport.

Medeorganisator Corine de Kater opende het evenement met een toespraak, waarbij de indeling van de dag werd bekend gemaakt.

De deelnemers hadden grote schik toen de winnaar - door middel van loting – ook direct werd aangekondigd


rose cup-20 - web.jpg

Hong Li Gong uit Heukelum werd derhalve de trotse eigenaar van de eerste trofee. ,,Wij willen hiermee benadrukken dat de dag niet zo zeer een competitiedag is, maar een gezellige.", legde medeorganisator Bert Kluitenberg uit. ,,Uiteraard neemt iedereen een partij altijd serieus, maar deze Cupdag dient vooral een sociaal karakter te hebben!".

Na het spelen van een aantal games, werden de deelnemers en overige aanwezige culinair verwend.


rose cup-135 - web.jpg

Inge Hogerdijk van het Heukelumse Wijnhuis verzorgde een rosé wijnproeverij waarbij hij tekst, uitleg en advies gaf over het door hem persoonlijk samengestelde assortiment aan wijnen. Daarbij werden diverse amuses geserveerd, verzorgd door de eveneens in Heukelum gevestigde Ted's Kookstudio van Ted Bakker. De deelnemers aan de Rosé Cup kregen zowel koude als warme hapjes voorgeschoteld.

Na afloop sprak iedereen dan ook over een geslaagd evenement, temeer daar ook het weer, ondanks alle voorspellingen, zeer aangenaam en zonnig was.

> Klik hier voor een fotoimpressie van de 1e Rose cup.