© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Winterseizoen 8-9 competitie 2011

8-9 competitie.jpg


Ben je een beginnend speler of gevorderd beginner en heb je zin om in het winterseizoen een aantal zaterdagochtenden gezellig te spelen met andere leden van de club, meld je dan aan voor de 8-9 competitie.Klik hier voor het speelschema van de 8-9 competitie.
   (laatst bijgewerkt op 2 november 2011)

Waarom een 8-9 competitie?
Binnen T.C. de Belt wordt er formeel KNLTB competitie gespeeld bij jeugd en senioren en verder is er ook een vaste winter- en voorjaarscompetitie. De drempel van c.q. de behoefte daaraan is bij een nieuwe instroom van recreanten de afgelopen jaren anders. In die competitie wordt vaak op een hoger niveau gespeeld (minimaal niveau 7 - 8) en is er een strakkere verplichting om te komen. Immers er is sprake van een vast team / vaste partners.

De 8-9 competitie richt zich juist op een andere doelgroep:
► Leden op maximaal niveau 8, maar de meesten hebben een niveau 9. De competitie richt zich vooral ook op (nieuwe) leden die relatief weinig speelervaring hebben en dit op deze wijze graag willen opdoen.
► Leden die het leuk vinden om eens per maand of eens per 2 weken een balletje te slaan, maar verder geen al te vaste verplichting willen;
► Leden voor wie de drempel om deel te nemen aan toernooien of officiŽle competitie (nog) te hoog is en graag eerst wat ervaring willen opdoen. Leuk om op te merken is dat de instroom van leden van niveau 8-9 bij toernooien als bijv. het Krakelingentoernooi en het Van Zee toernooi toeneemt. De wedstrijdcommissie doet ook zijn best om inschrijving op dat niveau mogelijk te maken.
► Leden die geen enkele behoefte hebben om aan toernooien mee te doen, maar het wel leuk vinden om eens met andere mensen te spelen.

Wat is het principe:
► Tennis op zaterdagmorgen van 10.30 uur - 12.00 uur, gemiddeld 1 x per 2 weken (minder mag ook);
► Er zijn dan 2 banen beschikbaar, dus maximaal 8 deelnemers per keer;
► Je schrijft je vantevoren in voor de gewenste data. Ben je verhinderd, dan zorg jezelf voor een vervanger uit de pool;
► Je hebt geen vaste partner. De indeling verschilt per keer, mede afhankelijk van het aantal mensen wat voor een bepaalde datum inschrijft;
► In principe dubbelspel. Het kan, afhankelijk van aantal aanmeldingen, voorkomen dat het een keer enkelspel betreft;

Wanneer?
Het gaat om de volgende 10 zaterdagen:
■  22 oktober 2011
■  5, 19 en 26 november 2011
■  17 december 2011
■  7 en 21 januari 2012
■  4 en 18 februari 2012
■  3 maart 2012

Heb je zin om mee te doen, of heb je een wijziging door te geven op het speelschema, stuur dan een email naar hkischefferlie@live.nl.