© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum
Tel. 0345 - 61 84 81


Tennisles

Tennisschool.jpg

Beste leden,

Wij willen ons graag aan u voorstellen. Wij zijn Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) en verzorgen inmiddels op 23 clubs de tennislessen. In april starten we ook bij jullie op de club om de tennislessen te verzorgen. Wij kijken hier enorm naar uit! 

TSTK biedt een totaalconcept aan voor clubs. Dat wil zeggen dat we niet alleen de lessen verzorgen, maar dat we TC de Belt ook ondersteunen met het organiseren van evenementen en het werven van leden.

TSTK staat voor een hoge kwaliteit van trainers. Onder leiding van de trainer Dennis Reijngoud zal er les gegeven worden aan zowel jeugd als senioren. TSTK trainers zijn categorie 3 spelers en hebben jarenlange ervaring in het lesgeven op alle niveaus en zijn hoofdtrainer geweest op verschillende clubs. Tevens heeft TSTK afgelopen zomer de tennislessen op het jeugdkamp verzorgd bij TC De Belt.

We hopen u vanaf april massaal op de baan te zien om lessen te volgen. Daarnaast hopen we uiteraard op een lange en succesvolle samenwerking met TC De Belt.

Met sportieve groet,
Tom Kreemers
Mobiel: 06 54314309
E-mail: info@tstk.nl

Informatie tennisschool TSTK
Website met algemene informatie;Dennis.jpg

Mijn naam is Dennis Reijngoud en ik zal in Heukelum de tennislessen samen met Jos van Doorn verzorgen. Ik ben 43 jaar en woon samen met mijn vriendin Esther in Hedel.

Vanaf mijn 10e jaar speel ik tennis en ik ben rond mijn 17e speelsterkte 3/3 geworden en ben dat nog steeds. In mijn jeugdjaren ben ik gestart bij TC Leerdam en ik heb 27 jaar geleden zelfs nog de herendubbel C1 (tegenwoordig 5) samen met Dick Denteneer gewonnen bij het destijds Hamberg Open in Heukelum.

De Belt is een actieve club met veel mogelijkheden. Bij de senioren zie ik nieuwe kansen maar zeker ook bij de jeugd wil ik er meer uithalen. Ik wil graag uitwisselingen met andere verenigingen en activiteiten organiseren die ervoor zorgen dat tennis leuk blijft en je je happy voelt op de club.

Natuurlijk sta ik open voor suggesties van zowel junioren als senioren, dus heb je een leuk idee laat het me weten.

Ik hoop jullie op de baan te mogen begroeten!

Met sportieve groet,
Dennis Reijngoud
Mobiel: 06 25072337
E-mail: dennis@tstk.nlJesseTimmermans.jpg

Jesse Timmermans, toptrainer op de maandagavond
Omdat de zaterdag en woensdagtrainingen bijna helemaal vol zitten, is ons trainersteam uitgebreid. Naast Dennis Reijngoud komt vanaf 1 mei toptennisser Jesse Timmermans van TSTK naar TC de Belt om trainingen te verzorgen. Jesse geeft les op maandag. Het zomertrainingsseizoen is al gestart en daarom geeft Jesse een verkort programma van 8 lessen tot de zomervakantie.

Jesse is bevoegd tennistrainer en speelt zelf heel actief. Hij heeft speelsterkte 1 en staat hoog in de Nederlandse Ranglijst (april 2017: 12e in de dubbel en 22e in de enkel ranglijst Nederland). In 2014 was hij Nederlands kampioen in de dubbel.

Wil jij ook met Jesse trainen? Meld je aan door een mail te sturen naar: wedstrijd@tcdebelt.nl. In deze mail naast uiteraard je naam ook graag aangeven als je op een bepaalde tijd verhinderd bent. Vol is vol, dus meld je snel aan.