© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum
Tel. 0345 - 61 84 81


Tennisles

Tennisschool.jpg

Beste leden,

Wij willen ons graag aan u voorstellen. Wij zijn Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) en verzorgen inmiddels op 23 clubs de tennislessen. In april starten we ook bij jullie op de club om de tennislessen te verzorgen. Wij kijken hier enorm naar uit! 

TSTK biedt een totaalconcept aan voor clubs. Dat wil zeggen dat we niet alleen de lessen verzorgen, maar dat we TC de Belt ook ondersteunen met het organiseren van evenementen en het werven van leden.

TSTK staat voor een hoge kwaliteit van trainers. Onder leiding van de trainer Dennis Reijngoud zal er les gegeven worden aan zowel jeugd als senioren. TSTK trainers zijn categorie 3 spelers en hebben jarenlange ervaring in het lesgeven op alle niveaus en zijn hoofdtrainer geweest op verschillende clubs. Tevens heeft TSTK afgelopen zomer de tennislessen op het jeugdkamp verzorgd bij TC De Belt.

We hopen u vanaf april massaal op de baan te zien om lessen te volgen. Daarnaast hopen we uiteraard op een lange en succesvolle samenwerking met TC De Belt.

Met sportieve groet,
Tom Kreemers
Mobiel: 06 54314309
E-mail: info@tstk.nl

Informatie tennisschool TSTK
Website met algemene informatie;Dennis.jpg

Mijn naam is Dennis Reijngoud. Vanaf mijn 10e jaar speel ik tennis en ik ben rond mijn 17e speelsterkte 3/3 geworden en ben dat nog steeds. In mijn jeugdjaren ben ik gestart bij TC Leerdam en ik heb destijds zelfs nog de herendubbel C1 (tegenwoordig 5) samen met Dick Denteneer gewonnen bij het destijds Hamberg Open in Heukelum.

De Belt is een actieve club met veel mogelijkheden. Bij de senioren zie ik nieuwe kansen maar zeker ook bij de jeugd wil ik er meer uithalen. Ik wil graag uitwisselingen met andere verenigingen en activiteiten organiseren die ervoor zorgen dat tennis leuk blijft en je je happy voelt op de club.

Natuurlijk sta ik open voor suggesties van zowel junioren als senioren, dus heb je een leuk idee laat het me weten.

Ik hoop jullie op de baan te mogen begroeten!

Met sportieve groet,
Dennis Reijngoud
Mobiel: 06 25072337
E-mail: dennis@tstk.nlCorrine van Jaarsveld.jpg

Ik ben Corrine van Jaarsveld en ik woon samen met Rob en de kinderen Steijn en Anne in Eck en Wiel. De afgelopen 9 jaar heb ik les gegeven in Maurik /Eck en Wiel. Daarvoor ook nog in Zetten en in Ochten bij de Kleimeppers waar ik zelf ooit als kind ben begonnen.

In mijn actieve carrière heb ik jarenlang als 3 speelster op zondag landelijke competitie gespeeld bij Rapiditas in Nijmegen.

Tegenwoordig speel ik zelf niet meer, ik vind het leuker om naar mijn leerlingen te gaan kijken.

Tennis blijft natuurlijk nummer 1, maar daarnaast vind ik tuinieren ook een heerlijke hobby. Vanaf het najaar ben ik op de zaterdag actief bij TC de Belt.

Met sportieve groeten,
Corrine van JaarsveldBas Hertsenberg.jpg

Mijn naam is Bas Hertsenberg, ik ben momenteel 26 jaar oud en woon in Vianen. Vanaf dit najaar 2018 zal ik voor TSTK les geven bij jullie mooie vereniging. Ik geef al 7 jaar les, dit doe ik naast mijn werk als Project Consultant bij publieke instellingen.

Zelf speel ik ook nog fanatiek toernooien en competitie. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij jullie.

Groeten,
Bas Hertsenberg