© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum
Tel. 0345 - 61 84 81


Nieuws

world tour.jpg

TC De Belt is nu ook een officiële Tenniskidsvereniging!

Tenniskids is het KNLTB programma voor kinderen tot en met 12 jaar. Plezier en samenspel, daar draait het om. Speciale ballen, rackets en oefeningen maken dat de jonge jeugd de sport snel leert.

Tenniskids is ingedeeld in Rood (6 t/m 9 jaar); Oranje (8 t/m 11jaar); Groen (10 t/m 12jaar) en Geel (11-12 jaar). Zowel de ballen (met Rood, Oranje en Groene kleurtjes) als het speelveld zijn aangepast. Rood en Oranje spelen de World Tour. Hier doen meerdere teams aan mee van clubs uit de omgeving.

Om de 3 weken wordt op zondagochtend van 9.00 tot 11.00 bij één van de deelnemende clubs gespeeld. Er worden enkel en dubbel partijtjes gespeeld. Kinderen van onze club spelen samen tegen kinderen van een andere club. Deze partijtjes duren ongeveer 15 minuten.

Groen speelt competitie op de woensdagmiddag, ook met aangepaste regels zodat het niet te lang duurt.

Binnenkort krijgen alle kinderen t/m 12 jaar en hun ouders de vraag of ze mee willen doen aan deze jeugdcompetitie. De inschrijving voor het najaar is namelijk binnenkort geopend. Meer informatie over de Tenniskids is te vinden op www.tenniskids.nlCOOP VanVliet.jpg

Sinds april 2016 is er een nieuwe eigenaar van de COOP in Heukelum: Anton van der Vliet. De prachtig verbouwde winkel is een aanwinst voor Heukelum. COOP biedt een breed assortiment aan artikelen. Heukelummers en TC de Belt kunnen dicht bij huis hun boodschappen doen.

COOP van der Vliet is betrokken bij de lokale gemeenschap en wil daarom sponsor zijn van TC de Belt. COOP van der Vliet zal op verschillende manieren en momenten zichtbaar zijn bij TC de Belt. Zo komt er binnenkort een sponsorbord naast de tennisbanen.

Ook sponsort COOP van der Vliet het Belt open toernooi dat van 1 tot en met 19 juni plaatsvindt. Op 1 van de zaterdagen van het toernooi zal er extra aandacht worden besteed aan de sponsoring onder andere door middel van een wedstrijd tussen de wedstrijdleiding en medewerkers van de COOP.


Coop van der Vliet-3.jpg

COOP van der Vliet zal ook het jeugd tenniskamp dat in de 1e week van de zomervakantie plaatsvindt gaan sponsoren. Daarmee blijft de bekende COOP-lunch voor kinderen bij het tenniskamp bestaan.

De sponsorovereenkomst is op 17 mei getekend. Fijn dat COOP van der Vliet TC de Belt zo'n warm hart toedraagt. We kijken uit naar een prettige samenwerking
IMG_2586.jpg

Meiden TC de Belt 11-14 jaar Kampioen!
Supertrots zijn we op onze meiden van TC De Belt uit Heukelum. Het team van Tessa Boeije, Lindsay van Wijk, Sanne Mulder, Elke Kruijt, Esmée de la Rosette en Isolde Stephens is er bij de herfstcompetitie weer in geslaagd om 1e  te worden in de 2e klasse in de categorie 11 t/m 14 jaar. Ook bij de voorjaarscompetitie 2015 werden de meiden al eerste in de categorie 11 t/m 14 jaar, maar dan in de 3e klasse. Na de overwinning was er een huldiging met bloemen en bubbels bij het clubhuis van TC De Belt.

> Spelschema en uitslagen...
IMG_3342.jpg

Tenniskamp op T.C. de Belt 2015
Dit jaar zal het tenniskamp plaatsvinden van maandag 13 t/m vrijdag 17 juli. Dagelijks van 9.30 tot 16.30 uur. Net als vorig jaar is er de mogelijkheid om na afloop van het tenniskamp op vrijdag te barbecueën en te kamperen, inclusief ontbijt op zaterdagochtend.

> Lees hier verder...
IMG_1408.jpg

7e Belt Open Jeugtoernooi 2014
Na een zeer spannende wedstrijd wist uiteindelijk Britt de Gier de ME17 te winnen van Viva Verspuy. 

> Klik hier voor het volledige verslag...Nieuw sponsorcontract Rabobank
Rabobank Vijfheerenlanden heeft haar verbintenis met de jeugd van TC de Belt voor drie jaar verlengd. Afgelopen woensdag, 19 maart 2014, is het nieuwe sponsorcontract getekend. Dit is belangrijk voor het tennis van de jeugd uit Heukelum, Asperen en Spijk. Het garandeert ook de komende jaren een goede basis voor het jeugdbeleid en jeugdactiviteiten.

Ondertekening sponsorovereenkomst Rabobank.jpg

Op de foto links: Manager Bestuurszaken Arno Koning van Rabobank Vijfheerenlanden en rechts: Frank Hartkamp van TC de Belt bij de ondertekening van het nieuwe sponsorcontract.Jongens en mixteam t/m 17 jaar herfstkampioen 2013
Afgelopen weekend zijn twee jeugdteams van T.C. de Belt uit Heukelum kampioen geworden.


Jongensteam 17 jaar kampioen.jpg

Het jongensteam t/m 17 jaar had aan nog één winstpunt genoeg om kampioen te worden in de open klasse van de herfstcompetitie van district Rotterdam. Het team bestaande uit teamcaptain Luuk Hilhorst, Boning Gong, Quinten Moens, Jens Hartkamp en invaller Kylian van Herwaarden won de laatste inhaalwedstrijd tegen de nummer twee Bergambacht thuis uiteindelijk met 4-1. Het team wist alle zes speeldagen winnend af te sluiten.


Mixteam 17 jaar kampioen.jpg

Het mixteam t/m 17 jaar – met nog één inhaal-speeldag te gaan – is door de verrassende 5-0 winst tegen koploper CC uit Dordrecht niet meer in te halen en daarmee ook kampioen geworden in de gemengde open klasse. Het team bestaande uit teamcaptain Rowan Schaaij, Bowen Gong, Sanny Uittenbogaard, Martijn Ellens en invallers Maarten Kruijt en Linde de Kuijper had eerder de uitwedstrijd tegen CC nog nipt verloren.

Daarmee zijn er dit najaar drie kampioensteams: vorige week werd het damesteam al kampioen in de 2e klasse zaterdag.

Op bijgaande foto's de kampioensteams met v.l.n.r.: jongensteam: Jens Hartkamp, Boning Gong, Luuk Hilhorst en Quinten Moens; mixteam: Sanny Uittenbogaard, Bowen Gong, Martijn Ellens en Rowan Schaaij.