© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum
Tel. 0345 - 61 84 81
Facebook  Instagram


Nieuws

world tour.jpg

TC De Belt is nu ook een officiŽle Tenniskidsvereniging!

Tenniskids is het KNLTB programma voor kinderen tot en met 12 jaar. Plezier en samenspel, daar draait het om. Speciale ballen, rackets en oefeningen maken dat de jonge jeugd de sport snel leert.

Tenniskids is ingedeeld in Rood (6 t/m 9 jaar); Oranje (8 t/m 11jaar) en Groen (10 t/m 12jaar). Zowel de ballen (met Rood, Oranje en Groene kleurtjes) als het speelveld zijn aangepast. Rood en Oranje hebben hun eigen competitie. Hier doen meerdere teams aan mee van clubs uit de omgeving.

Op zondagochtend wordt deze competitie gespeeld. Er worden enkel en dubbel partijtjes gespeeld. Kinderen van onze club spelen samen tegen kinderen van een andere club.

Aan allle kinderen en hun ouders wordt gevraagd of ze mee willen doen aan deze jeugdcompetitie. Meer informatie over de Tenniskids is te vinden op www.tenniskids.nlCOOP VanVliet.jpg

Sinds april 2016 is er een nieuwe eigenaar van de COOP in Heukelum: Anton van der Vliet. De prachtig verbouwde winkel is een aanwinst voor Heukelum. COOP biedt een breed assortiment aan artikelen. Heukelummers en TC de Belt kunnen dicht bij huis hun boodschappen doen.

COOP van der Vliet is betrokken bij de lokale gemeenschap en wil daarom sponsor zijn van TC de Belt. COOP van der Vliet zal op verschillende manieren en momenten zichtbaar zijn bij TC de Belt. Zo komt er binnenkort een sponsorbord naast de tennisbanen.

Ook sponsort COOP van der Vliet het Belt open toernooi dat van 1 tot en met 19 juni plaatsvindt. Op 1 van de zaterdagen van het toernooi zal er extra aandacht worden besteed aan de sponsoring onder andere door middel van een wedstrijd tussen de wedstrijdleiding en medewerkers van de COOP.


Coop van der Vliet-3.jpg

COOP van der Vliet zal ook het jeugd tenniskamp dat in de 1e week van de zomervakantie plaatsvindt gaan sponsoren. Daarmee blijft de bekende COOP-lunch voor kinderen bij het tenniskamp bestaan.

De sponsorovereenkomst is op 17 mei getekend. Fijn dat COOP van der Vliet TC de Belt zo'n warm hart toedraagt. We kijken uit naar een prettige samenwerking

Correspondentieadres voor de jeugd is: jeugd@tcdebelt.nl

Oude nieuwsberichten staan in het Archief