© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Corona update: Voorjaarscompetitie

verplaatst naar het najaar...


Het coronavirus houdt Nederland nog steeds in zijn greep. De maatregelen in de sport blijven van kracht en het kabinet ziet op dit moment geen ruimte om meer versoepelingen toe te staan.

Het openingsplan en de routekaart geven aan dat wellicht sporten binnen vanaf 18 mei en wedstrijden voor jeugd vanaf 26 mei mogelijk zijn. Voor volwassenen vanaf 27 jaar is wedstrijden spelen volgens de routekaart pas mogelijk vanaf 7 juli.

Er is nu weinig perspectief op eerdere versoepelingen en wijzigingen in het stappenplan om officiŽle competities te organiseren. Daarom heeft de KNLTB besloten dat de Voorjaarscompetitie voor senioren niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021.

Verdere details zijn terug te vinden op de KNLTB website:
Voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar

Avondklok
Het kabinet heeft eerder aangekondigd dat de voorgenomen versoepelingen per 28 april doorgaan. Dat betekent dat de avondklok is komen te vervallen en tennis en padel buiten vanaf 3 mei in de avond ook weer na 22 uur kan.

Terrassen mogen onder voorwaarden open, maar terrassen buiten bij sportaccommodaties zijn uitgesloten van de heropening. Dat geldt dus ook voor terrassen bij tennis- en padelverenigingen. Er wordt uitgezocht of dit ook geldt voor sportaccommodaties met een volledige horecavergunning.

► Check hier het uitgebreide bericht over de eerste stap naar heropening.

 
 


Agenda Jeugd